Hva skjer?

sep
17
lør
BARNETEATER: Jeg fant, jeg fant, sa askeladden! @ Bærum bibliotek Høvik
sep 17@16:00-16:45

Askeladden friteater kommer for å vise hvordan det går når Askeladden drar til kongsgården for å målbinde ei prinsesse! Og hva skjer når han møter Trollet på Hedalsskogen og de tre Bukkene Bruse?

Passer fra 2 år og oppover. I samarbeid med Høvik biblioteks venner.

okt
13
tor
TEATER: Robinhund @ Bærum bibliotek Sandvika
okt 13@10:30-11:30
TEATER: Robinhund @ Bærum bibliotek Sandvika

En musikalsk bokforestilling, basert på Alice Lima de Farias bok «Det var ikke jeg, sa Robinhund». Robinhund får skylden for alt det uheldige som skjer i barnehagen. Han greier ikke å oppføre seg slik det er forventet av ham, og blir ikke trodd når han sier at det ikke var han som gjorde det.

Fra 3 år.

To forestillinger kl. 10:30 og 12:30 Påmelding: sa@barum.bib.no

 

okt
15
lør
BARNELØRDAG: Levende kryp og slanger i lokalet!    @ Bærum bibliotek Høvik
okt 15@15:00-17:00

Oslo Reptilpark kommer og har med seg levende kongepyton, kornsnok, leopardgekko, krasetgekko, skjeggagam og rødfotet skogskilpadde mm. Du kan stille spørsmål og høre mer om de forskjellige krypene. For alle aldre. I samarbeid med Høvik biblioteks venner.   

okt
29
lør
Barneteater : Det var en gang @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
okt 29@10:30-11:15

Lotte og Elias går i samme barnehage, men i forskjellige avdelinger. De er verdens beste venner – i hvert fall mesteparten av tiden. Vi blir med på deres  reise gjennom lek og sang, hvor de besøker H.C. Andersens eventyrlige rike, og vi stifter bekjentskap med historiene om Den stygge andungen, Den standhaftige tinnsoldat, Prinsessen på erten og Det er aldeles sant.

Forestillingen er ved Liberman produksjoner og varer i ca 40 minutter. Passer for barn fra 3 år. Billetter kan hentes på Eiksmarka bibliotek fra 23. oktober.

nov
3
tor
BARNETEATER: “Det var en gang” ved Liberman produksjoner @ Bærum bibliotek Høvik
nov 3@10:00-10:45

Lotte og Elias går i samme barnehage og er verdens beste venner. Vi blir med på deres reise gjennom lek og sang, hvor de besøker H.C. Andersens eventyrlige rike. 
Forestillingen varer i ca 40 min. Fra 3 år. Påmelding:hovinn@barum.bib.no 

Translate »