For skoler og barnehager

En stor barnehagegruppe sitter i barneavdelingen på Bærum bibliotek Bekkestua og følger entusiastisk med på en bibliotekar som leser høyt fra en bildebok og viser bildene fra bildeboken på projektorlerret.

Skoler og barnehager er velkommen på besøk i Bærum bibliotek, og våre dyktige barnebibliotekarer hjelper gjerne med å plukke ut bøker om forskjellige temaer til forskjellige aldersgrupper. Kontakt din nærmeste avdeling hvis du har noen spørsmål. La dere gjerne også inspirere av våre anbefalinger til barn!

Barnehager

Vi ønsker alle barnehager velkommen til Bærum bibliotek! Her kan dere delta på lesestund, se på film og teaterforestillinger, ha høytlesning for egne grupper og spise medbrakt matpakke.

Alle barnehager kan få lånekort, og det går fint an å opprette egne lånekort for hver avdeling i barnehagen. Barnehager betaler ikke overdagspenger på lånte bøker, men må erstatte tapt eller ødelagt materiale.

Les om våre lesestunder her.

Under finner du en oversikt over alle våre arrangementer til barnehagene

 

nov
14
tor
Barnehagekino @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
nov 14@09:30-10:30
I Katthult, i Lønneberget, i Småland, i Sverige bor Emil og hans lillesøster Ida, sammen med pappa Anton, mamma Alma, gårdsgutten Alfred og tjenestepiken Lina. Emil er en god liten gutt som gjerne vil hjelpe til. Det er bare så synd at ting ofte ender med fantestreker. Da bærer det rett i snekkerboden, hvor Emil får sitte i ro og fred  å spikke trefigurer, helt til pappa Anton slipper ham ut igjen.
Animasjonsfilmen er basert på historiene i bøkene «Emils hyss nr. 325», «Når Lille Ida skulle göra hyss» og «Emil med paltsmeten». Georg Riedel, som blant annet er kjent for de populære Emil-sangene «Du kära lille snickerbo og «Idas sommervisa», står for musikken.
Passer for alle. 1 t., 2 min.
Filmvisningen er i samarbeid med filmrommet
des
5
tor
Barnehagekino @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
des 5@09:30-10:45
Karsten og Petra gleder seg til jul. Men vil julenissen besøke Petra i år, eller vil han legge gavene utenfor døra, som han pleier?
Dette er den tredje barnefilmen om de to bestevennene Karsen og Petra, basert på Tor Åge Bringsværds bøker.
Fra 3 år. 1 t., 18 min.
Filmvisningen er i samarbeid med Filmrommet

 

 

Skoleklasser

Ønsker din skole å komme på klassebesøk hos Bærum bibliotek? Fyll ut dette skjemaet!

 

 

Translate »