Data og internett

Datamaskiner

Det er mulig å bruke datamaskiner og trådløst nett på alle avdelinger i Bærum bibliotek. Du logger deg på med lånekortnummer og PIN-kode. Dersom du ikke har med deg lånekort, kan vi gi deg tilgang om du fremviser legitimasjon i skranken.

Formålet med å kreve brukernavn og passord er å sikre Bærum kommunes nett mot skadelige og/eller ulovlige handlinger, som for eksempel datainnbrudd eller tjenestenektangrep. Loggene blir behandlet i henhold til Bærum kommunes personvernerklæring. Personopplysninger knyttet til bruken av biblioteksystemet Bibliofil blir i tillegg behandlet i henhold til leverandørens personvernerklæring.

Prisliste for IT-tjenester

I Bærum bibliotek benytter vi oss av utskriftsløsningen Princh. Princh brukes på alle våre PCer, og du kan også bruke Princh via nett på din egen enhet. Her er en kort veiledning om utskrifter via Princh.

Kopiering
A4 kr.3,- per kopi
A3 kr.3,- per kopi

Fargekopi:
A4 kr.6,- per kopi
A3 kr.10,- per kopi

Merk at «rett kopi» ikke lenger utføres i Bærum bibliotek.

Utskrifter
Sort-hvitt kr.3,- per ark
Farge kr.6,- per ark

Dobbeltsidige utskrifter
Sort-hvitt kr.6,- per ark
Farge kr.12,- per ark

Vi har kun mulighet til å skrive ut i A4 format.

Trådløst nett

Fra alle avdelinger i Bærum bibliotek kan du få tilgang til internett via det trådløse nettverket BK-Gjest. Dette er et ukryptert nettverk hvor besøkende selv kan lage en bruker og få tilsendt brukernavn og passord på SMS. Brukernavnet er gyldig i 12 timer.

Translate »