Musikk

Du finner mesteparten av musikksamlingen på hovedbiblioteket på Bekkestua, men lokalbibliotekene har også bøker og filmer knyttet til musikkavdelingen. Vi låner ut noter, bøker, CD-er, LP-er, instrumenter og musikkfilmer. I tillegg arrangerer vi både konserter og foredrag om og med musikk.

Vil du låne noe fra musikksamlingen vår? Da er du velkommen til å besøke bibliotekene, eller søke i katalogen vår.

Det siste fra bloggen

Det snurrer i huet (Uke 6-2021)

Det snurrer i huet (Uke 6-2021)

Trenger du musikk til helgen? Her er Staale, Bent Inge og Jos favoritter blant skogen av nye musikkutgivelser. Monica Heldal er tilbake med ny musikk, første låt ut er nydelige Wallowa Lake. Gary Numan fortsetter inn det mystiske og industrielle soundet som dominerte...

Album i miniatyr: 5 gjennomførte EPer

Album i miniatyr: 5 gjennomførte EPer

Tekst: Erik Silkoset EPer kan ofte være litt så-som-så. Mange ganger bærer de preg av å være en slags restefest, med tyngde på rest og ikke på fest. I mange tilfeller fremstår EPer som et middel for artister til å gi ut låter som ikke fikk plass på deres forrige...

Våre arrangementer

mar
25
tor
DIGITAL POPQUIZ!
mar 25@19:00-20:30
DIGITAL POPQUIZ!

Nå er det aaalt for lenge siden vi har arrangert popquiz! Popquiz er noe av det artigste vi gjør, derfor går vi nå for en digital variant. Ta det med ro…Staale Venstad er selvfølgelig quizmaster! På menyen står varierte nøtter fra popens rikholdige nøttetre og fantastiske premier (som kan hentes på Bekkestua bibliotek). Tørk støv av de små grå, trim musikkmusklene, og gjør klar til popquiz!

Vi sender livestrøm av Staale via facebooksidene til Bærum bibliotek. Deltagerlagene laster ned svarskjema fra denne siden. Mer informasjon kommer!

Vi tilbyr

Studio 44

Kommer snart!

Instrumenter
Vi har tre gitarer og fem ukuleler til utlån i fire uker om gangen. I tillegg har vi også et keyboard og en elgitar som kan brukes i biblioteket.
Arrangementer
Vi arrangerer konserter, alt fra popkonserter til klassiske konserter. Spiller du/dere og har lyst til å ha en konsert hos oss? Send en e-post til musikken@barum.folkebibl.no
Samlingen
På hovedbiblioteket på Bekkestua har vi deler av samlingen i hovedetasjen. Der er det meste knyttet til pop og rock, både bøker, lyd og film. Det meste av samlingen finner du i underetasjen. Der har vi alle noter, CD-er innenfor blant annet klassisk og jazz, samt en stor del av musikkbøkene.
Translate »