Musikk

Du finner mesteparten av musikksamlingen på hovedbiblioteket på Bekkestua, men lokalbibliotekene har også bøker og filmer knyttet til musikkavdelingen. Vi låner ut noter, bøker, CD-er, LP-er, instrumenter og musikkfilmer. I tillegg arrangerer vi både konserter og foredrag om og med musikk.

Vil du låne noe fra musikksamlingen vår? Da er du velkommen til å besøke bibliotekene, eller søke i katalogen vår.

Det siste fra bloggen

Den beste musikken fra 2021

Den beste musikken fra 2021

Nok et år er gått, og nok en gang avsluttes det med så godt som stengte scener grunnet covid-19. I et nytt vanskelig år for musikere, har mange likevel klart å benytte tiden godt til å skape noe nytt. Musikkavdelingen oppsummerer her musikkåret, og vi har fått god...

Ønskeliste til Julenissen

Ønskeliste til Julenissen

ØNSKELISTE TIL JULENISSEN   Spotify er ikke, og kommer aldri til å bli, min greie. Gi meg fysiske plater under juletreet, og jeg skal hoppe og danse og juble av glede til langt uti februar. Dette er platene jeg ville blitt aller mest glad for å finne under...

Våre arrangementer

feb
3
tor
Musikkfilm: Patti Smith – Dream Of Life @ Bærum bibliotek Bekkestua
feb 3@19:00-21:00
Musikkfilm: Patti Smith - Dream Of Life @ Bærum bibliotek Bekkestua
30. desember 2021 fylte rockeikonet Patti Smith 75 år. I denne dokumentaren fra 2008 kommer vi tett på artisten, poeten og kunstneren som har også blir kalt punkens gudmor.
Regissøren fulgte henne gjennom opp- og nedturer i et drøyt tiår, noe som har resultert i en film der vi får se Smith i hennes mange ulike roller, både privat og som aktivist og kunstner.
Regi: Steven Sebring
feb
9
ons
Quiz: Anti-Popquiz @ Bærum bibliotek Bekkestua
feb 9@19:00-20:00
Quiz: Anti-Popquiz @ Bærum bibliotek Bekkestua

Popmusikk er kjempefint det, men hva med noe annet? Musikkbibliotekarene Jo Scharning og Bent Inge Hvitstein inviterer til en litt annerledes musikkquiz. Denne quizen er en feiring av de smalere sjangerne, som også kan kalles populærkulturelle. Hva med å teste deg i indierock, metal, elektronika, folkrock, gangsterrap, punk, progrock etc.? Vi serverer musikalske nøtter fra 70-tallet og frem til i dag. Ikke vær redd… det blir garantert noe du har hørt før, men INGEN listepop!
Onsdag 9. februar kl. 19.00, Bekkestua (Salen)

feb
12
lør
Kammerkonsert ved Bærum symfoniorkester @ Bærum bibliotek Bekkestua
feb 12@13:00-14:00
Kammerkonsert ved Bærum symfoniorkester @ Bærum bibliotek Bekkestua

Et kjent og kjært innslag for mange i bibliotekets musikalske program, er kammerkonsertene som arrangeres i regi av Bærum Symfoniorkester. Her kommer et mindre utvalg musikere sammen for å fremføre perler fra musikkhistorien.

Konsertprogram kommer.

 

 

Vi tilbyr

Studio 44

Kommer snart!

Instrumenter
Vi har tre gitarer og fem ukuleler til utlån i fire uker om gangen. I tillegg har vi også et keyboard og en elgitar som kan brukes i biblioteket.
Arrangementer
Vi arrangerer konserter, alt fra popkonserter til klassiske konserter. Spiller du/dere og har lyst til å ha en konsert hos oss? Send en e-post til musikken@barum.folkebibl.no
Samlingen
På hovedbiblioteket på Bekkestua har vi deler av samlingen i hovedetasjen. Der er det meste knyttet til pop og rock, både bøker, lyd og film. Det meste av samlingen finner du i underetasjen. Der har vi alle noter, CD-er innenfor blant annet klassisk og jazz, samt en stor del av musikkbøkene.
Translate »