Musikk

Du finner mesteparten av musikksamlingen på hovedbiblioteket på Bekkestua, men lokalbibliotekene har også bøker og filmer knyttet til musikkavdelingen. Vi låner ut noter, bøker, CD-er, LP-er, instrumenter og musikkfilmer. I tillegg arrangerer vi både konserter og foredrag om og med musikk.

Vil du låne noe fra musikksamlingen vår? Da er du velkommen til å besøke bibliotekene, eller søke i katalogen vår.

E-post: musikkbibliotek@baerum.kommune.no

Det siste fra bloggen

FILMOTEKET: Joy Division

FILMOTEKET: Joy Division

Control (2007) er en filmatisering av historien til bandet Joy Division, med vekt på vokalisten Ian Curtis, som endte sitt liv bare 24 år gammel. På slutten av 70-tallet møttes fire unge menn i Manchester og dannet det som skulle bli Joy Division; et av de mest...

Den beste nye musikken (Uke 36/2023)

Den beste nye musikken (Uke 36/2023)

Endelig fredag igjen, og på høy tid at vi kommer med nye tips til god musikk du kanskje ikke har hørt ennå. Det er rocketungt i musikkavdelingens ører, så her finner du mye fart og gode rytmer. Denne gangen byr vi blant annet på et gjenhør med en død vokalist, Mark...

Våre arrangementer

okt
28
lør
Kammerkonsert ved Bærum Symfoniorkester @ Bærum bibliotek Bekkestua
okt 28@13:00-14:00
Kammerkonsert ved Bærum Symfoniorkester @ Bærum bibliotek Bekkestua

Et kjent og kjært innslag for mange i bibliotekets musikalske program, er kammerkonsertene som arrangeres i regi av Bærum symfoniorkester. Her kommer et mindre utvalg musikere for å fremføre perler fra musikkhistorien.

Nærmere informasjon om programmet kommer.

nov
4
lør
Mini-Nøtteknekkeren @ Bærum bibliotek Bekkestua
nov 4@11:00-11:30
Mini-Nøtteknekkeren @ Bærum bibliotek Bekkestua

Bli med inn i en magisk eventyrverden med dans, musikk og historie-fortelling! Basert på Hoffmanns eventyr om Nøtteknekkeren, med musikk av Tchaikovsky. To pianister og en ballerina tar deg igjennom handlingen, og barna inviteres til å delta underveis! Alder: 5-10 år.

Billetter kan hentes fra onsdag 1. november

des
9
lør
KONSERT: Julekonsert med Bærumkoret @ Bærum bibliotek Bekkestua
des 9@14:00-14:30
KONSERT: Julekonsert med Bærumkoret @ Bærum bibliotek Bekkestua | Akershus | Norge

Bærumkoret synger julen inn med stemningsfull konsert hos Bekkestua bibliotek. Koret er Bærums største blandede kor og har lagt seg på en publikumsvennlig linje, med musikaler, rock, pop, og klassiske verk.

 

 

Vi tilbyr

Instrumenter
Vi har tre gitarer og fem ukuleler til utlån i fire uker om gangen. I tillegg har vi også et keyboard og en elgitar som kan brukes i biblioteket.
Arrangementer

Vi arrangerer konserter, alt fra popkonserter til klassiske konserter. Spiller du/dere og har lyst til å ha en konsert hos oss? Send en e-post til barum@barum.bib.no

Samlingen
På hovedbiblioteket på Bekkestua har vi deler av samlingen i hovedetasjen. Der er det meste knyttet til pop og rock, både bøker, lyd og film. Det meste av samlingen finner du i underetasjen. Der har vi alle noter, CD-er innenfor blant annet klassisk og jazz, samt en stor del av musikkbøkene.
Translate »