Musikk

Du finner mesteparten av musikksamlingen på hovedbiblioteket på Bekkestua, men lokalbibliotekene har også bøker og filmer knyttet til musikkavdelingen. Vi låner ut noter, bøker, CD-er, LP-er, instrumenter og musikkfilmer. I tillegg arrangerer vi både konserter og foredrag om og med musikk.

Vil du låne noe fra musikksamlingen vår? Da er du velkommen til å besøke bibliotekene, eller søke i katalogen vår.

Det siste fra bloggen

Fankultur – hysteri eller ekspertise?

Fankultur – hysteri eller ekspertise?

Fangirls: scenes from modern music culture av Hannah Ewens Suggestion: replace the word 'fan girl' with 'expert' and see what happens. - Jessica Hopper, music critic and author Så lenge musikk har eksistert har det også eksistert fans. Komponisten og pianisten Franz...

Våre arrangementer

okt
19
ons
Filmvisning: Judy (2019) @ Bærum bibliotek Bekkestua
okt 19@18:00-20:00
Filmvisning: Judy (2019) @ Bærum bibliotek Bekkestua

En biografisk film om Judy Garland.

Vi følger den tidligere barnestjernen det siste året av livet, da hun i 1968 er i London for å holde en rekke konserter. Etter at hun har fått problemer med både helse og økonomi, er dette et forsøk på å redde karrieren. Renée Zellweger vant Oscar for rollen som Garland.

Filmen vises i samarbeid med Filmrommet.

Regi: Rupert Goold

Vi tilbyr

Instrumenter
Vi har tre gitarer og fem ukuleler til utlån i fire uker om gangen. I tillegg har vi også et keyboard og en elgitar som kan brukes i biblioteket.
Arrangementer

Vi arrangerer konserter, alt fra popkonserter til klassiske konserter. Spiller du/dere og har lyst til å ha en konsert hos oss? Send en e-post til barum@barum.bib.no

Samlingen
På hovedbiblioteket på Bekkestua har vi deler av samlingen i hovedetasjen. Der er det meste knyttet til pop og rock, både bøker, lyd og film. Det meste av samlingen finner du i underetasjen. Der har vi alle noter, CD-er innenfor blant annet klassisk og jazz, samt en stor del av musikkbøkene.
Translate »