Sandvika

Åpningstider

DagÅpent
mandag 25.09.Stengt
tirsdag 26.09.Stengt
onsdag 27.09.Stengt
torsdag 28.09.Stengt
fredag 29.09.Stengt
lørdag 30.09.Stengt
søndag 01.10.Stengt

Merk at biblioteket er stengt for oppussing fom 28. august. Les mer her

Kontakt

Adresse: Malmskriverveien 18, 1337 Sandvika (adkomst fra torvet)
Tlf: 67 50 96 40
Kontakt biblioteket

Hva skjer på biblioteket?

okt
12
tor
Foredrag: Kampen om Shakespeares identitet : verdens største litterære gåte @ Sandvika Kunnskapssenter
okt 12@17:30-18:45
Foredrag: Kampen om Shakespeares identitet : verdens største litterære gåte @ Sandvika Kunnskapssenter

Skrev William Shakespeare verkene han har fått æren for? Spørsmålet, som noen ønsker å legge dødt, er seiglivet og kulturkampen som har vart i mange hundre år har skiftet til et høyere gir.

Geir Uthaug, som har skrevet  boken «Kampen om Shakespeares identitet», legger frem resultatet av mange års studier i dette spennende foredraget som kan få oss til å se på spørsmålet med nye øyne.

OBS: Arrangementet holdes i Kunnskapssenteret Sandvika.

 

 

nov
3
fre
Foredrag: Simon Stranger om «FLUKTEN» @ Kunnskapssenteret Sandvika
nov 3@12:00-13:00
Foredrag: Simon Stranger om "FLUKTEN" @ Kunnskapssenteret Sandvika

Forfatteren Simon Stranger kommer til biblioteket for å snakke om den prisnominerte podcasten «FLUKTEN», og om høstens store utgivelse, «Museum for mordere og redningsmenn», som er en oppfølger til suksessromanen «Leksikon om lys og mørke» fra 2018.

Velkommen til et tankevekkende foredrag, med bilder, musikk og opplesning.

OBS: Arrangementet holdes på Kunnskapssenteret Sandvika.

 

Vi tilbyr

Trådløst nett og PC-er

På Bærum bibliotek Sandvika kan man benytte PC, men man trenger lånekort og PIN-kode for å logge seg på, eventuelt kan man fremvise gyldig legitimasjon for å få en PC-konto. Vi har også trådløst internett. Vi tilbyr utskrift, kopiering og skanning. Se våre satser her.

Grupperom

Vi har tre grupperom som det er mulig å låne i to timer, eller lenger hvis det ikke er kø. Det er «førstemann til mølla», for å reservere grupperom tar vi gebyr (satser). To grupperom har skjerm, og alle har tavle man kan skrive på. Vi har også en stille lesesal.

Man kan ikke sitte alene på grupperom. Vi gjør kun unntak fra denne regelen ved avtale på forhånd og i særskilte tilfeller (jobbintervju, eksamen), og da gjelder våre vanlige satser.

Playstation

Vi har Playstation 4 på biblioteket for de under 18. Du må ha med lånekortet ditt for å låne controller. Vi kan bestille PS4-spill å låne med hjem også, bare spør oss i skranken. Her finner du en oversikt over spillene som kan lånes.

Parkering og adkomst

Bak bygningen, med innkjørsel fra Malmskriverveien, er det parkering mot avgift. Biler med handikappskilt kan parkere på vareleveringen på siden av bygget i opp til 20 minutter.

Normal adkomst er fra torget i Sandvika, opp trappen til venstre for tidligere Baracoa restaurant. Her finner du også en utendørs heis.

Andre tjenester i Sandvika

Det er noen tjenester vi ikke tilbyr på biblioteket, men som er tilgjengelige fra andre aktører i Sandvika. Frivilligsentralen i Bærum holder nå til i Elias Smiths vei 7 og tilbyr blant annet advokatvakt og språkkafe. Bærum røde kors i Elias Smiths vei 1 tilbyr både norsktrening og leksehjelp. Vi anbefaler å sjekke deres hjemmesider for oppdatert informasjon.

Translate »