Seniornett

Dataveiledning for seniorer

På Bærum bibliotek Bekkestua og Sandvika kan alle seniorer få veiledning i bruk av PC, Mac, nettbrett og smarttelefon, både individuelt og i grupper. Det er frivillige fra Seniornett Bærum som veileder og det er gratis å være med. NB! Påmelding er nødvendig.

Oppstart i vårsemesteret blir januar 2020

Dataveiledning Bekkestua : tirsdag 14. januar
Dataveiledning Sandvika (Ny!): onsdag 15. januar
Mac-kurs: onsdag 22. januar

Våren 2020

Individuell veiledning – Bekkestua og Sandvika

Bekkestua:
Inntil en times individuell datahjelp på Bærum bibliotek Bekkestua hver tirsdag mellom kl. 12.00 og kl. 14.00. Oppstart tirsdag 14. januar
Påmelding til barum@barum.folkebibl.no eller via telefon 67 50 96 00. Ved påmelding ønsker vi informasjon om hvilket utstyr du har og hva du trenger hjelp til.

Sandvika:
Inntil en times individuell datahjelp på Bærum bibliotek Sandvika hver onsdag kl. 10.00-12.00? Oppstart onsdag 15. januar
Påmelding til sa@barum.folkebibl.no eller via telefon 67 50 96 40. Ved påmelding ønsker vi informasjon om hvilket utstyr du har og hva du trenger hjelp til.

Seniornett Bærum tilbyr også individuell datahjelp på flere seniorsentere i Bærum, se oversikten her.

 

Kurs – Ha glede av Mac-en din

Har du en bærbar Mac og ønsker å bli litt bedre kjent med den? Vi starter kurs for både deg som er usikker og for deg som føler deg litt flinkere.

Kurset er tredelt, slik at vi begynner med det enkleste. Finder hjelper deg til å finne frem på Macen, og Dock lar deg sette snarveier til de mest brukte programmene dine. Du kommer også til å lære Internett og dokumentbehandling og -lagring. Hva med å passe på alle kontaktene dine? Kontakter, Kalender og Mail kommer vi også til å arbeide med. I den siste delen av kurset konsentrerer vi oss om bildebehandling, redigering og lagring.
Overgangen mellom kursdelene er myk og flytende.

Påmelding til barum@barum.folkebibl.no eller via telefon 67 50 96 00, la oss vite hvilket eller hvilke elementer du vil være med på.

Sted: Bærum bibliotek Bekkestua, rom 2 i møteromsavdelingen
Tid: Onsdager fra kl. 13.00 – 15.00
Oppstartsdatoer:
Nybegynnere – onsdag 22. januar, 4 ganger
Viderekommende – onsdag 19. februar, 3 ganger
Bildebehandling – onsdag 11. mars, 4 ganger

 

Translate »