Seniornett

Dataveiledning for seniorer

På Bærum bibliotek Bekkestua kan alle seniorer få veiledning i bruk av PC, nettbrett og smarttelefon, både individuelt og i grupper. Det er frivillige fra Seniornett Bærum som veileder og det er gratis å være med. NB! Påmelding er nødvendig.

 

Høsten 2019

Individuell veiledning

Inntil en times individuell datahjelp på Bærum bibliotek Bekkestua hver tirsdag mellom kl. 12.00 og kl. 14.00. Oppstart tirsdag 10. september.
Påmelding til barum@barum.folkebibl.no eller via telefon 67 50 96 00. Ved påmelding ønsker vi informasjon om hvilket utstyr du har og hva du trenger hjelp til.

Seniornett Bærum tilbyr også individuell datahjelp på flere seniorsentere i Bærum, se oversikten her.

 

Kurs

Ha glede av Mac-en din!

Har du en bærbar Mac og ønsker å bli litt bedre kjent med den? Vi starter kurs for både deg som er usikker og for deg som føler deg litt flinkere.

Kurset er tredelt, slik at vi begynner med det enkleste. Finder hjelper deg til å finne frem på Macen, og Dock lar deg sette snarveier til de mest brukte programmene dine. Du kommer også til å lære Internett og dokumentbehandling og -lagring. Hva med å passe på alle kontaktene dine? Kontakter, Kalender og Mail kommer vi også til å arbeide med. I den siste delen av kurset konsentrerer vi oss om bildebehandling, redigering og lagring.
Overgangen mellom kursdelene er myk og flytende.

Påmelding til barum@barum.folkebibl.no eller via telefon 67 50 96 00, la oss vite hvilket eller hvilke elementer du vil være med på.

Sted: Bærum bibliotek Bekkestua, rom 2 i møteromsavdelingen
Tid: Onsdager fra kl. 13.00 – 15.00
Oppstartsdatoer:
Nybegynnere – onsdag 11.september, 4 ganger
Viderekommende – onsdag 9. oktober, 4 ganger
Bildebehandling – onsdag 6. november, 4 ganger

Translate »