Ta lese-utfordringen 2024!

VI LESEUTFORDRER DEG!

12 MÅNEDER. 12 TEMA. 12 BØKER. 1 UTFORDRING.

I 2024 markerer vi at det er 100 år siden Høvik fikk sitt nye bibliotek i gave fra konsul Georg Iversen.

Vi feirer hele året med en leseutfordring vi håper kan berike og øke leselysten! Hver måned har eget tema og lesetipsliste med forslag til bøker som passer. Noen måneder vil biblioteket på Høvik ha arrangementer knyttet opp mot utfordringen.

Last ned leseutfordringsskjemaet her, eller hent ett på biblioteket!

Du fyller ut hvilken bok du har lest hver måned. Ved årets slutt kan du levere dette skjemaet på biblioteket og være med i trekning av et gavekort på 1000,- på Høvik bokhandel.

Tar du utfordringen?

Mai

Mai

MAI er Norges festmåned. I lesestipslisten denne måneden finner du bøker som handler om oss som bor i Norge i dag. Her er det mange bøker å velge mellom, og helt sikkert mange bøker som ikke er med. Tips oss gjerne om bøker du mener burde være med på denne listen. Få...

April

April

APRIL STÅR FOR LYRISK VÅR! Du må gjerne lese diktene til en kjent og kjær dikter som Hans Børli eller Inger Hagerup. Men i lesetipslisten finner du en rekke spennende og flotte dikt fra noen du kanskje ikke har hørt om! Så nå kan du utfordre deg litt ekstra. Bli også...

Mars

Mars

MARS ER GRØNN MÅNED! Det vil si fokus på bøker om miljø, natur og klima. Vi har funnet frem både faglitteratur og mange romaner om disse emnene. Bli også med på Klesbyttemarked, Morgenkino og foredrag om kompost! Her finner du tips til bøker du kan lese: LESETIPSLISTE...

Februar

Februar

TEMA FOR FEBRUAR: Kunst i bøker Her finner du tips til bøker du kan lese: LESETIPSLISTE Bli med på på leseutfordringen! Du kan hente skjema på biblioteket og så fyller ut hvilken bok du har lest hver måned. Ved årets slutt kan du levere dette skjemaet og være med i...

Kommende arrangementer

mar
7
tor
Morgenkino på Høvik @ Bærum bibliotek Høvik
mar 7@09:00-10:45
Morgenkino på Høvik @ Bærum bibliotek Høvik
Start dagen med god film og kaffe. Hvilke filmer vi viser finner du i en brosjyre på biblioteket. Arrangementet er en del av leseutfordringen vi har i 2024. Vi markerer at det er 100 år siden Høvik fikk sitt nye bibliotek i gave fra konsul Georg Iversen. Les mer på våre hjemmesider!

 

 

mar
13
ons
Foredrag om kompost @ Bærum bibliotek Høvik
mar 13@18:00-19:00
Foredrag om kompost @ Bærum bibliotek Høvik

Ylva Linnestad presenterer forskjellige former for kompostering. Foredraget passer både for deg som ikke vet helt hvor du skal begynne og for deg som allerede er i gang, men som har spørsmål eller ønsker å lære mer. Ylva Linnestad er utdannet innen permakultur og økologisk hagebruk.

Arrangementet er en del av leseutfordringen vi har i 2024. Vi markerer at det er 100 år siden Høvik fikk sitt nye bibliotek i gave fra konsul Georg Iversen. Les mer på våre hjemmesider!

apr
4
tor
Morgenkino på Høvik @ Bærum bibliotek Høvik
apr 4@09:00-10:45
Morgenkino på Høvik @ Bærum bibliotek Høvik
Start dagen med god film og kaffe. Hvilke filmer vi viser finner du i en brosjyre på biblioteket. Arrangementet er en del av leseutfordringen vi har i 2024. I april er tema LYRISK VÅR. Vi viser derfor den nydelig filmen Bright Star som handler om poeten John Keats.
Støttet av filmrommet.
Vi markerer at det er 100 år siden Høvik fikk sitt nye bibliotek i gave fra konsul Georg Iversen. Les mer på våre hjemmesider!

 

 

Translate »