Klikk for å vise på kart
Når:
25. oktober 2018@18:00-19:30
2018-10-25T18:00:00+02:00
2018-10-25T19:30:00+02:00
Hvor:
Bærum bibliotek, Bekkestua
Gamle Ringeriksvei 44
1357 Bekkestua
Norge

Ina Strøm © foto: Helge Lien

Ina Strøm er journalist, og har arbeidet i ulike redaksjoner i NRK. Hun har også vært praktikant ved Norges ambassade i Tokyo. Og nå har hun skrevet en personlig reiseguide til den byen og det landet hun gjennom mange opphold har blitt så godt kjent med, og setter så stor pris på.

Skal du «reise til Japan og Tokyo i nærmeste framtid? (Eller er du bare interessert i dette spennende landet?) Boken Alt dette er Tokyo er en svært velskrevet og underholdende bok om japansk kultur, tankesett og historie – fortalt fra gateplan i tolv av Tokyos unike nabolag. Disse bydelene er svært forskjellige – i arkitektur, tempo, mennesketyper, historie, grøntområder. Ina Strøm vandrer rundt i byen, møter folk, opplever ting, bruker seg selv, og byr på et engasjement som både smitter og inspirerer.» Les mer fra Forlagsliv.

«Ina Strøm har skrevet en fantastisk kjærlighetserklæring til en by hun kjenner godt. Det er for ordens skyld ingen reiseguide av den tradisjonelle sorten, men en god introduksjon til en spennende by sett fra menneskene som bor der – med norske referansepunkt. Rett og slett en nydelig og til tider poetisk skildring som tar for seg alt fra daglige ritualer til historiske hendelser som preger hverdagen. Boka kommer også illustrert med forfatterens egne bilder. Alt dette er Tokyo. Vi har lyst til å oppleve alt sammen!» (Magasinet Reiselyst)

Boksalg ved Høvik bokhandel. Møtet holdes i Gråsonen inne i biblioteket. Gratis inngang.

 

Translate »