Det er ingen hemmelighet at det er flere store hus, velstelte hager, dyre biler og svømmebasseng i Bærum enn i den gjennomsnittlige norske kommune. Dette vet Bærumsforfatter Nikolaj Frobenius å dra nytte av i sin nyeste roman. For hva skjuler seg egentlig bak den perfekte fasaden?

Svanesang av Nikolaj Frobenius

Svanesang er historien om den velstående Bærumsfamilien Svane, ledet av den karismatiske og åpenhjertige patriarken Adrian Svane.

Under en fjelltur i Jotunheimen, kort tid etter Adrians syttiårsdag, forsvinner både Adrian og hans forretningspartner gjennom mange år.

Adrians yngste sønn, journalisten Jonathan, var den som kjørte de to mennene opp til hytta og den siste som så dem i live. I og med at Jonathan er journalist av yrke faller det på ham å løse mysteriet om hva som har skjedd med de to mennene.

Dess mer Jonathan graver, dess mer begynner han å skjønne hvor mye han ikke vet om sin egen familie og rikdommen faren har opparbeidet.

Svanesang er en lettlest psykologisk thriller om løgner, skitne penger, rus, kriminalitet og hevn.

Bestill boka fra Bærum bibliotek

Les også våre omtaler av noen av Nikolaj Frobenius’ tidligere bøker: Jeg skal vise dere frykten, Mørke grener, Alle mine demoner

Translate »