READ THIS PAGE IN ENGLISH

Oppdatering 17.8

Biblioteket stenger for oppussing – men du kan hente og levere i Sandvika!

HENTE OG LÅNE
Du finner vår hentestasjon på Kunnskapssenteret, i møterom 105 rett opp trappen og til høyre, på følgende tider:

mandag 12-15
onsdag 12-15
torsdag 15-18

Her kan du hente reserverte bøker, eller få hjelp av en bibliotekar til å bestille nye. Vi tar også med noen ekstra godbiter til utlån. Du kan bestille bøker via våre nettsider eller i Bibliofil-appen, eller ringe vårt sentralbord.

Dersom du ønsker å bruke et av de andre bibliotekene i Bærum i stengeperioden er dette fullt mulig – Bekkestua, Høvik og Rykkinn holder åpent som vanlig.

LEVERE
Vi tar i mot innleverte bøker på Kunnskapssenteret, men ellers kan du bruke luken på siden av bibliotekbygget i Sandvika på vanlig måte inntil videre.

Innleveringsluka i biblioteket: alltid åpen
Innleveringsboksen på Kunnskapssenteret: Man-tor: 8-22, fre: 8-21

*

Oppdatering 1.8

Endelig skal også Sandvika få inngang fra gateplan!

Da Bærum bibliotek Sandvika flyttet fra Kommunegården til Otto Sverdrups plass i 2018, var det uvisst hvorvidt vi kom til å bli værende her eller få nye lokaler. Vi ble fort fornøyde med våre nye, lekre lokaler med mange gode arbeidsplasser til våre brukere og øyeblikkelig nærhet til jernbanestasjonen, men to store utfordringer med tilgjengelighet og synlighet gjorde seg raskt gjeldende. I 2022 avgjorde kommunen at vi også skulle få overta byggets første etasje når utestedet Baracoa sin leiekontrakt utgikk, og lokasjonen på Otto Sverdrups plass ble permanent. I tillegg overtar biblioteket Hawaii frisør sine gamle lokaler i andre etasje. Den utvidete plassen gjør at vi vil kunne tilby kafe, innendørs heis fra første til tredje etasje, enda flere arbeidsplasser til brukerne våre og mye mer!

28 august 2023
Biblioteket stenger for besøk. Bygget skal klargjøres for installasjon av heis og trapp m.m.
Arrangementer planlagt for høsten flyttes til Kunnskapssenteret – se Hva skjer for flere detaljer.

Senhøsten 2023
Biblioteket gjenåpner med vanlig inngang fra andre etasje, mens arbeidene fortsetter i første etasje.

Tidlig 2024
Første etasje åpner, det gjør også vår nye kafé, og det vil endelig bli mulig å få tilgang til meråpent bibliotek i Sandvika.

Flere detaljer vil bli tilgjengelige her når de er klare.

Translate »