READ THIS PAGE IN ENGLISH

Da er vi klare for siste innspurt av oppussingen av Bærum bibliotek Sandvika. For å få ferdigstilt første etasje blir det derfor en lang julestenging fra 24 desember til 14 januar,

I stengeperioden vil det være mulighet for å levere i luken på siden av bygget, men dessverre ikke henting av bestillinger. Bøker bestilt til Sandvika vil ankomme Bærum bibliotek Rykkinn. Ta kontakt dersom du heller vil hente på Bekkestua eller Høvik.

Endelig åpning blir mandag 15 januar! Da blir det markering med kake kl 13.00 og alle er velkommen til å oppdage vår nye kafe, alle våre nye sitteplasser i 1 etg, ny heis og trapp, og endelig ha muligheten til å tegne meråpentavtale for tilgang til Sandvikas lokaler 08.00-22.00 – hver dag. Meråpent i Sandvika vil kunne benyttes fra 15 januar kl 19.00.

*

Om oppussingen

Endelig skal også Sandvika få inngang fra gateplan!

Da Bærum bibliotek Sandvika flyttet fra Kommunegården til Otto Sverdrups plass i 2018, var det uvisst hvorvidt vi kom til å bli værende her eller få nye lokaler. Vi ble fort fornøyde med våre nye, lekre lokaler med mange gode arbeidsplasser til våre brukere og øyeblikkelig nærhet til jernbanestasjonen, men to store utfordringer med tilgjengelighet og synlighet gjorde seg raskt gjeldende. I 2022 avgjorde kommunen at vi også skulle få overta byggets første etasje når utestedet Baracoa sin leiekontrakt utgikk, og lokasjonen på Otto Sverdrups plass ble permanent. I tillegg overtar biblioteket Hawaii frisør sine gamle lokaler i andre etasje. Den utvidete plassen gjør at vi vil kunne tilby kafe, innendørs heis fra første til tredje etasje, enda flere arbeidsplasser til brukerne våre og mye mer!

Translate »