Bærum bibliotek søker SoMe-medarbeider mellom 15-18 år

Er du mellom 15-18 år og er glad i bøker og sosiale medier? Bærum bibliotek lyser ut to stillinger som SoMe-medarbeider. Kanskje du er en av dem vi trenger? 

Du kan enten søke stillingen alene eller sammen med en du kjenner. Starttidspunkt blir en gang etter skolens tentamensperiode. Engasjementet vil vare ut 2022, med mulighet for forlengelse.

Bærum bibliotek skal ha et prosjekt der vi engasjerer ungdom til å formidle innhold til andre ungdommer gjennom sosiale medier. Målgruppen for formidlingen er primært ungdomsskoleelever. Arbeidsoppgavene består hovedsakelig i å lage videoer for TikTok. Videoene publiseres i bibliotekets kanaler. Videoene skal inspirere ungdommer til å lese og å bruke biblioteket. Dere skal for eksempel gi boktips (litt som i BookTok), fortelle om bibliotekets tjenester og vise fram bibliotekene i Bærum (Bekkestua, Sandvika, Rykkinn, Eiksmarka og Høvik).
Det blir veiledning av bibliotekets sosiale medier-ansvarlig der dere utveksler ideer. Det forventes at dere er kreative og kommer med egne ideer til hva som kan formidles og hvordan. Dere vil bli fulgt opp og får tips til innhold. Sammen blir vi enige om hva som skal formidles.

Du må være:

  • glad i bøker og lesing
  • vant med å bruke sosiale medier og ha smarttelefon
  • komfortabel foran kamera
  • kunne jobbe både selvstendig og sammen med andre
  • mellom 15-18 år

Arbeidsmengde:

Ca 2-4 timer i uka

Vi tilbyr:

  • Timelønn etter avtale i prosjektperioden
  • Fleksibel arbeidstid
  • Tett oppfølging fra biblioteket

Skriv en kort søknad med litt informasjon om deg selv, hva du liker å lese, samt hvilke sosiale medier du benytter og hvordan. Vi ønsker også en TikTok-video som du tror kan passe til denne jobben, for eksempel en presentasjon av din favorittbok. Merk at søkere i skolepliktig alder må ha skriftlig samtykke fra foresatt.
Søknad og video sendes til Bærum bibliotek, Barn og unge ved Lina Elevine Sødal Myrseth: lina.myrseth@baerum.kommune.no

Søknadsfrist er fredag 20. mai 2022

Er du den vi leter etter, setter vi stor pris på en søknad fra deg!

Translate »