Rosalinds løgner av Muna Shehadi

Rosalind og hennes to søstre rydder ut av sommerhuset i Maine etter farens slag. Han har valgt å selge huset og heller flytte inn på et pleiehjem med kone nr. 2. Det er mange esker med dokumenter etter moren, den berømte filmskuespillerinnen Jillian Croft, som døde altfor tidlig av alkohol- og pilleoverdose for femten år siden. Blant disse dokumentene kommer plutselig Rosalind over et journalark fra morens lege fra da hun var 19 år. Her står det svart på hvitt at Jillian ikke kan være deres biologiske mor. Verden slik de kjenner den raser sammen, og de tre søstrene har like forskjellige reaksjoner som utseende.

Rosalind, den ‘alternative søsteren’ med gulbleket militærklipp og egendesignet garderobe føler en nysgjerrighet hun ikke klarer å gi slipp på. Hvis Jillian ikke var deres biologiske mor, hvor kommer hun fra da? Er det derfor hun alltid har følt seg utilpass og malplassert i familien på fem? Hun klarer ikke å la det ligge, og begynner med undersøkelser som fører henne til Princeton.

Dette er bok én i en serie av tre – en for hver søster. Hvis du liker Santa Montefiore og Lucinda Riley er dette boken for deg! Her er det både spenning, et mysterium, kjærlighet og familierelasjoner.

Bestill boka fra Bærum bibliotek.

Finnes også som ebok i appen BookBites

Translate »