Hennes største frykt av Peter Swanson

Liker du psykologiske thrillere er dette boken for deg!

Den unge kvinnen Kate har opplevd alles mareritt. Hun hadde en snill og hyggelig kjæreste som utviklet seg til å bli en svært sjalu og kontrollerende fyr. Det ender med at han truer henne på livet, sperrer henne inn i et kott før han tar sitt eget liv. Hun sliter naturlig nok med angst etter dette. Da Kate får sjansen til å flytte til Boston for en periode, slår hun til. Hun og hennes fetter Corbin, skal byttelåne hverandres leiligheter i henholdsvis London og Boston. Hun øyner en mulighet til å få en ny start.
Gleden over den nye tilværelsen blir kortvarig. Et par dager etter at hun har ankommet Boston, blir hennes nærmeste nabo – en ung kvinne, funnet brutalt drept. Politiet mistenker Kates’ fetter for å være morderen. Han på sin side hevder at han knapt kjente Audrey. Kate finner spor som indikerer noe annet. Så er det den unge naboen Alan som Kate liker – har ikke han også en litt underlig oppførsel? Kan hun stole på noen i det hele tatt? Angsten hennes kommer krypende tilbake.
Forfatteren veksler elegant mellom de ulike synspunktene underveis. Det er et interessant og troverdig persongalleri. Boken har en bra dose uhygge og en spenningskurve som gjør det vanskelig å legge den fra seg. Med andre ord, boken har alt en god thriller skal ha!

Bestill boken fra Bærum bibliotek

Translate »