Skjulestedene av Katherine Webb

Handlingen i denne historiske romanen finner sted i Wiltshire, 1922. Ideel bok for enhver som liker Kate Morton og Santa Montefiore. Reis tilbake til England rett etter den store verdenskrigen og opplev en engasjerende fortelling om en fjern fortid.

15-åringen Terta Cartwright har endelig fått drømmejobben som hestepasser på godset Manor Farm i Slaughterford. Hun har likt hester siden hun først fikk ri som femåring, og godseier Alistair Hadleigh er en av hennes favorittpersoner i hele England. Broren hennes er sterkt preget av første verdenskrig, og unge Terta bærer det tunge ansvaret av å holde familien samlet. Med en boblende personlighet som er godt likt i landsbyen jobber hun iherdig for det hun mener er rett.

Nygifte Irene Hadleigh sliter med å tilpasse seg det landlige liv etter en skandale i London. For å slippe unna giftet hun seg med Alistair Hadleigh, som er oppriktig forelsket, og flyttet til Manor Farm. I et forsøk på å føle seg mer hjemme og for å ha noe å gjøre, bestemmer Irene seg for å pusse opp et av de gamle rommene. Her finner hun et merkelig objekt som har ligget skjult i flere tiår. Dette funnet blir starten av en tragedie med røtter flere tiår bakover i tid.

Disse to unge kvinnene danner et usannsynlig vennskap etter et forferdelig drap blir utført i Slaughterford. Sammen forsøker de å finne morderen, og oppdager samtidig gamle hemmeligheter som har unngått dagens lys i lang tid.

Denne boken er spennende, med et rikt persongalleri. Karakterene er realistiske og velskrevne, og landskapet er sommerlig. En flott bok å holde seg inne fra snøen med, og drømme om varmere tider. Liker du spennende, historiske romaner med en tvist, liker du garantert denne!

Lån boken i Bærum bibliotek

Finnes også som lydbok og på engelsk

Translate »