Den digitale lesekampanjen Sommerles startet opp 1. juni. Sammen med barn fra over 370 andre kommuner kan alle barn i 1.-7.klasse i Bærum kommune være med på Norges kuleste lesekampanje! I fjor deltok over 300 kommuner og 58 963 barn, og Sommerles har vært en stor suksess gjennom flere år. Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie.

I september arrangeres det Sommerlesfester på Bekkestua bibliotek, for barna som har deltatt i lesekampanjen. Det er mulig å melde på barna til festene fra og med 1. september, følg med på nettsidene våre for mer informasjon om påmelding.

Sommerles gjør det gøy å lese!

  • Sommerles er en digital lesekampanje på nettsiden sommerles.no. Barna lager seg en profil, registrerer alt de leser i kampanjeperioden og får XP (poeng) for hver leste side.
  • Sommerles er for barn i 1.-7.klasse og varer fra 1. juni til 31. august.
  • Barna får tilgang til en spesialskrevet fortelling av forfatter Mari Moen Holsve, og et spill hvor man løser oppgaver knyttet til fortellingen.
  • I tillegg til XP kan barna også gjøre seg fortjent til digitale troféer og kule premier som kan hentes på biblioteket!

Kom gjerne innom biblioteket hvis dere har spørsmål om Sommerles, eller om dere trenger hjelp til å registrere dere. Vi håper mange av barna i Bærum vil være en del av Sommerles 2018!

Sommerles er utviklet av Vestfoldbibliotekene, Vestfold fylkesbibliotek og firmaet Snuti ANS.
Sommerles ledes i 2018 av Telemark fylkesbibliotek, Finnmark fylkesbibliotek og Snuti ANS.

Translate »