Helene Flood: Øya som glitrer i sølv

Sofie og mamma bor i  bestefars hus på Sommerøya. Morens halvbror med familie kommer kommer dit i sommerferien, og Sofie er redd for at onkelen vil selge Villa aftensol, siden han har blitt permittert fra jobben. En kveld bestemmer Sofie seg for å skremme de tre lite båtvante søskenbarna en, men det blir mer dramatisk enn hun hadde tenkt.

Historien er spennende, med godt driv. Dette er en fortelling med ingredienser som magiske krefter, mystiske grotter, og finnes det en skatt på øya? Og hvem har sagt at mennesker og hunder ikke kan kommunisere? Magefølelse er viktig å ta på alvor, og barna i fortellingen er både handlekraftige og kloke. Både jenter og gutter kan være tøffe, men samtidig redde, for det er slett ingen motsetning.

Bærumsforfatteren Helene Flood debuterte med ungdomsromanen «Heis med Houdini» i 2008, og etter å ha gjort stor suksess med voksenromaner, har hun heldigvis tatt opp tråden igjen med barne/ungdomslitteratur. Vi får håpe det kommer flere spennende romaner fra denne forfatteren. Vi trenger gode historier for barn, der de selv lager bilder i hodet

BESTILL BOKEN FRA BÆRUM BIBLIOTEK

Translate »