Alt jeg sier er sant av Lisa Bjärbo

Er det dette jeg vil bruke livet mitt til?!

Alicia er 16, snart 17, med kullsyre i blodet og vind håret. Og innelåst på en do i et bortgjemt hjørnet av skolen, der døra har gått i vranglås og ingen kan høre bankingen hennes, får hun en åpenbaring.

Alicia har bedre ting å ta seg til enn å råtne på en skolebenk, og når hun endelig blir sluppet ut fra doen har hun bestemt seg. Hun vil droppe ut av videregående, finne sin egen vei og utføre stordåd.
Det er bare det at slike ting er litt lettere å få til på papiret enn i virkeligheten. Spesielt med en bestevenninne som ikke er særlig støttende og foreldre som ikke er så forståelsesfulle. Da er det godt å ha en mormor som lytter, kommer med råd og trenger hjelp med kryssord i blant.

Alicia slutter på skolen, flytter inn hos mormor og får seg jobb på den kuleste kafeen nede i sentrum, Kaffe og drømmer. Alt virker perfekt, spesielt når den greske guden Isak begynner å dukke opp på Kaffe og drømmer. Men vil det vare?

Dette er en morsom og gjenkjennelig bok om å finne sin vei i livet, på godt og vondt, med alt det innebærer av kjærlighet, vennskap og valg man må ta. Anbefales til deg som vet nøyaktig hva du skal gjøre med livet ditt og deg som ikke er helt sikker ennå.

 

Translate »