Tapte kosedyr av Ole Raymond Gyldenås

Louise lister seg ned i den mørke kjelleren. Hun er mørkredd, men siden hun har mistet sin kjære kosedyne, har hun ikke noe valg. Hun banker på hos privatdetektiv Tobias Mikkelsen. Denne privatdetektiven tar sitt arbeid seriøst. Ingen detaljer er for små når det gjelder etterforskningen av denne høyst viktige saken.

Her  er det mye å lære for nysgjerrige barn, og spesielt om man drømmer om en karriere som politietterforsker. Tobias Mikkelsen legger til og med ved etterforskningsrapporten. Sjarmerende og lettlest krim med stor skrift og store bilder.

BESTILL BOKEN

Kattenapperen av Endre Lund Eriksen

Hvalrossen Carl Berner driver Dyrenes detektivbyrå. Han er gammel og hører ikke at telefonen ringer, der han ligger og småsover. Men det gjør derimot Nora, som er på vei hjem fra skolen. Hun har vært aspirant i Dyrenes detektivbyrå og gjenkjenner ringelyden fra Havnegata. Til tross for at hun er dårligst i klassen i 60-meter, styrter hun til og tar telefonen. Ny sak for detektivgjengen.

Morsom krim med både dyr og mennesker i kreativt samarbeid. Og ikke skumlere enn at nattesøvnen din er garantert! Første bok i ny serie. Endre Lund Eriksen har bl.a. tidligere skrevet bøkene om Pitbull-Terje

BESTILL BOKEN

Skittent spill av Simen Kjellin

Jørgen og mor blir innkalt til rektors kontor fordi Jørgens karakterer og oppførsel har blitt betraktelig dårligere i det siste. Rektor Grimenes, som er verken hyggelig eller tiltalende, gir dem en brosjyre fra butikken «Richtiger leker». Siden mor nettopp har kastet x-boksen, drar Jørgen til butikken Superhelten, for å spille på x-boksen de har i der. Plutselig kommer noen skumle karer inn i butikken og truer betjeningen. Jørgen klarer akkurat å få løpt ut av butikken via bakdøra, men klarer dessverre å glemme skolesekken sin.  Men det er for sent å snu…

Her dreier det seg om kriminalitet på høyt plan, med mye action og dirrende spenning. Rektor blir aldri den samme etter at du har lest denne boken!

BESTILL BOKEN

 

 

Translate »