The Inheritance Games av Jennifer Lynn Barnes

Avery arver hele formuen samt alle eiendommene til en rik forretningsmann hun aldri har møtt før. Hun aner ikke hvorfor. Kjente mannen moren hennes, eller var hun bare en heldig, tilfeldig og fremmed person som ble trukket ut?

Dette faller ikke i god jord hos de to døtrene og de fire barnebarna til forretningsmannen, som forventet å arve mye mer enn de gjorde. Men de blir tvunget til å finne en slags god tone, fordi ett av kravene til at Avery skal få utbetalt arven, er at hun bor i huset til den avdøde i ett år. Sammen med alle slektningene hans. Hun får heller ikke lov til å kaste de ut med mindre hun har en veldig god grunn — og bare da.

I huset blir hun fort kjent med de fire barnebarna til Mr. Hawthorne: Nash, Grayson, Jameson og Alexander. De fire informerer fort Avery om at bestefaren deres elsket gåter og at brevene han etterlot dem mest sannsynlig er hans siste gåte. Jameson er i alle fall overbevist om det.

Avery blir med på spillet, fordi hun ønsker å finne ut av hvorfor den gamle mannen etterlot akkurat henne alle pengene sine og ikke noen av de andre. Men det er enklere sagt enn gjort — for noen i huset ønsker henne død, pressen er på alle kanter og de fire brødrene er kjent for å svikte hverandre selv om de tilsynelatende jobber sammen.

I tillegg har de hele tiden en tragedie hengende over seg, og det ryktes at Hawthorne-brødrene bringer død og tragedie over dem som kommer nær dem.

Boken passer fint til ungdommer 12-18 år.

Anbefalt av Silje Gulbrandsen

Er The inheritance games inne på biblioteket?

Bekkestua. Barneavd.

  • Eks. 1: Utlånt, forfallsdato 25/03/2024

Reserver tittelen i Bibliofil

Translate »