Hovedpersonen Rikard og vennene hans Karen og Tommy skal til Oslo for å motta medalje fra statsministeren. Hotellet de skal bo på, er stengt, og de må flytte til et helt annet. Dessverre er bare starten på en rekke uplanlagte hendelser.  Boken er en spennende fantasybok om tre ungdommer, kampen deres mot det onde geniet Oskar Nagel-Dahl, også kjent som O.N.D og frykten for å bli styrt av det ukjente.

Du ser verden fra Rikards synsvinkel noe som forbedrer innsikten i hans tanker og følelser og hjelper deg å leve deg inn i fortellingen. Boken har et kjapt tempo og mange store og små spenningstopper. Den er godt, men lett skrevet med utfyllende, men ikke for kompliserte beskrivelser. Forfatteren har også klart og bake inn noen godt skjulte frampek i historien. Boken er fengende fra start og du gleder deg alltid til å se hva som er på neste side.

Den passer for barn fra 4-6. klasse på grunn av lett språk og ukompliserte beskrivelser. Godt men enkelt skrevet og høyt nok tempo for aldersgruppen.

Elev fra Eiksmarka skole

Bestill boka her

Translate »