Med lanseringen av nye nettsider for Bærum bibliotek, følger også endringer for bloggvirksomheten. Musikkavdelingen får sin egen blogg, og her skal vi med ujevne mellomrom skrive om smått og stort fra musikkens vidunderlige verden. En annen gledelig nyhet er at vi skal begynne med spillelister på Spotify, der du kan plukke opp lyttetips på tvers av ulike sjangere. Noe vil være knyttet til vår egen samling, og noe vil være låter som vi av andre årsaker mener er aktuelle. Av og til kan det være så enkelt som at vi synes det er en knakende god låt som fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Samlingen vår dekker både noter, bøker, CD-er og vinyl til utlån. I en tid der strømming har overtatt mye av lyttemarkedet, er det stadig vanskeligere å nå ut med fysisk materiale. Likevel ser vi av utlånstallene at det fortsatt finnes et marked, og vi vil gjøre vårt beste for å tilby relevante utgivelser i fysisk format helt gratis. Vinylsamlingen vår vokser sakte, og noen utgivelser venter tålmodig på sin første låner. Vi kjøper også inn en rekke gode musikkbøker, som vi håper dere vil sette pris på.

Velkommen til en ny tid hos Bærum bibliotek. Du finner alt vi har til utlån i katalogen vår. Du finner oss også på Spotify, følg oss gjerne.

Translate »