Marie er klønete, og ikke like pen som Heddy i klassen. Heddy har flere tusen følgere på sosiale medier og hun vet akkurat hva man må gjøre for å se skikkelig pen ut.  En dag bestemmer læreren at alle må prøve å skape noe som tar Internett med storm. Marie legger ut videoer av hvor klønete hun er, og plutselig har hun fått fler følgere enn Heddy. Før lo alle av henne, nå har hun blitt populær og de ler med henne. Eller?

Jeg likte boka godt fordi den var skrevet bra og det var lett å følge med i den. Og det er en bok mange kan kjenne seg igjen i. Nørd er en ungdomsroman om hverdagslivet jeg helt klart anbefaler.

Boka er skrevet i jeg-person, som gjør at det blir veldig lett å leve seg inn i boka. I tillegg er forfatteren god til å zoome inn og beskrive situasjonene i boka, sånn at man får klare bilder i hodet om hvordan det ser ut og hvordan personene har det.

Dette er en god bok du ikke kommer til å legge fra deg, den er spennende og du blir dratt inn i boka. Den passer for 5. Til 7. Klassinger. Det er en bok om likes, være populær og om å svikte vennen sin, og den er lettlest.

Elev fra Eiksmarka skole

Bestill boka her
Bestill lydboka her

Translate »