Ett skritt om gangen av Katherine Center

Margaret hater å fly. Hun har alltid forbundet å fly med å krasje.

På Valentinsdagen skal hun og kjæresten Chip ut og spise en romantisk middag – trodde Margaret. I stedet overtaler han henne til å være med på en flytur i et lite personfly før han i det hele tatt har fullført flysertifikatet. De kommer ut for dårlig vær og hele livet blir snudd på hodet.

Margaret havner på sykehus med alvorlige skader og en tøff tid med rehabilitering følger. Denne tiden er preget av familieoppgjør og en gransking av hva som virkelig betyr noe i livet. Margaret får også oppleve hvordan hennes nærmeste takler kriser, deriblant henne selv. På toppen av det hele blir «Maggie» tildelt den verste fysioterapeuten hun har møtt. Ian er den mest usympatiske mannen hun noen gang har møtt, men kanskje er det akkurat hva hun trenger? Han vil ikke la henne synes synd på seg selv, og sakte, men sikkert får Maggie hodet over vann igjen.

En karakterdreven, engasjerende historie med overraskende elementer. Selv om denne boken kategoriseres som en «feelgood» har den ikke utelatt kaotiske situasjoner og kompliserte følelser. Katherine Center skriver om et vanskelig tema med en humor og letthet som gjør denne boken til en fornøyelse å lese.

Bestill boken fra Bærum bibliotek.

Translate »