Feed av Mira Grant.

Mira Grants trilogi er en postapokalyptisk serie som er en spennende miks av konspirasjonsteorier, nådeløse zombier, korrupsjon, kjærlighet, svart humor og tragedier.

I 2014 ble det som man trodde var en kur for både kreft funnet. En av de første pasientene, Amanda Amberlee, fikk påvist blodkreft da hun var 13 år og etter å ha levd med diagnosen i 5 år, ble hun injisert med et serum som hadde vist lovende resultater. Dessverre ble Amanda Amberlee påkjørt og drept før man fikk testet ut om det fungerte. Etter noen uker med utprøving, ble det gjort innbrudd i laboratoriet og viruset sluppet løs. Dette utløste en verdensomspennende epidemi av sykdom og død. Viruset aktiveres når en person dør, og kroppen gjenoppstår som en zombie.

20 år fram i tid møter vi halvsøsknene Georgia og Shaun Mason, deres venninne Buffy Meissonier. De er grunnleggere av After the end Times som er en blogg og nyhetstjeneste med følgere over hele verden. Georgia, Shaun og Buffy og flere andre bloggere ansatt i After the end Times jakter på nyheter og zombier. En dag kontaktes gruppen for å dekke senator Peter Rymans valgkampanje for å bli den neste president av USA. Dette forandrer livene til ungdommene, siden de vet at dette vil medføre at de blir en av de mest leste nyhetstjenestene i den vestlige verden.
Georgia, Shaun og Buffy oppdager etter hvert at ukjente terrorister konspirerer for å ta over makten i USA, og dette utløser en farlig jakt på sannheten som skal forandre deres liv for alltid.

Serien består av bøkene Feed, Deadline og Blackout og er mulig å låne i Bærum bibliotek.
Bøkene passer for eldre ungdom og er på engelsk.

Anbefalt av Oddbjørg

Translate »