Kong Grimms hevn av Aleksander Kirkwood Brown og Andreas Iversen

I kjelleren hjemme hos Edward er det et hemmelig rom. Det var tipptippoldefaren som bygde huset og Edward oppdaget rommet ved en tilfeldighet. Det er bare han og bestevennen Kasper som vet hva som skjuler seg der. Her er alt man trenger for å jakte spøkelser, sånn som åndesluker, åndekamera og alskens merkelige oppfinnelser. Det er ingen andre enn de to som vet sannheten om byen de bor i. Grimsrud ser nok ut som en hyggelig småby, men i virkeligheten foregår det ting som truer med å ødelegge idyllen for alltid.

Faren til Edward jobber på festningen hvor de nettopp har oppdaget en gammel grav nede i krypten. Er det tilfeldig at veggene begynner å riste samtidig som graven åpnes?

Edward og Kasper er to modige gutter som ikke lar seg skremme av spøkelser når byens turistattraksjon rammes av ødeleggelser. Midt på natten begir de seg til Grimsrud festning for å finne ut hva som skjer. De må gjøre alt for å hindre mørkets krefter i å komme over i vår verden.

Edward Rubikons mysterier er en ny grøsserserie i grenseland mellom tegneserie og roman. De to heltene sørger for fartsfylt underholdning i en perfekt blanding av humor og spenning.

BESTILL BOKA FRA BÆRUM BIBLIOTEK!

 

 

 

Translate »