Boken handler om en gutt som vokser om natten og forvandler seg til et monster. Alle tror monsteret vil skade det, men egentlig vil det bare bli klødd på magen og bak ørene. Det går mange rykter om at monsteret vil drepe folkene de møter på om natten, så de sender politiet etter det.

Jeg likte denne fantasiboken fordi den var spennende. Den var spennende fordi den har action spesielt når forfatteren forklarte at monsteret løp ut i natten. Men jeg tror den passer best for de på 8-10 år fordi den er ganske lett leselig og den er ikke så lang. Der jeg synes høydepunktet i boka er da jegerne prøver å drepe monsteret, fordi da var det vanskelig å legge den fra meg. Jeg tror temaet i boken er at: ikke alt handler om utseendet, det er mye inni som man ikke ser utenpå.

Elev fra Eiksmarka skole. 7. trinn

Bestill boka fra Bærum bibliotek

Translate »