Vi har nå åpnet Meråpent bibliotek på Bekkestua, Rykkinn, Eiksmarka og Høvik. (Høvik lokalbibliotek er midlertidig stengt for oppussing, og det omfatter også Meråpent. Meråpent vil være tilgjengelig på Høvik igjen når biblioteket gjenåpner.)

Meråpent bibliotek er tilgjengelig fra 08.00 til 22.00 alle dager hele året. Du må være over 18 år og ha skrevet avtale med biblioteket for å benytte deg av tilbudet. Etter at du har skrevet avtale, blir lånekortet ditt aktivert som nøkkelkort så du kan bruke det til å låse deg inn i bibliotekets lokaler utenfor betjent åpningstid. Du kan også signere avtalen digitalt på nettsidene våre.

Les mer om Meråpent bibliotek

På hovedbiblioteket på Bekkestua er det en egen inngangsdør i ubemannet tid, ved lokalsamlingen. Kaféområdet og underetasjen er stengt i meråpen tid.

På Rykkinn lokalbibliotek benyttes inngangen fra parkeringsplassen i Munins vei. Her må du gjennom to dører, og det er innloggingspanel på begge dørene – du må altså skanne lånekortet og taste pinkode to ganger. Døra ut til senteret er låst.

På Eiksmarka og Høvik benyttes samme inngang som i betjent åpningstid.

Translate »