Baksiden av Endre Lund Eriksen

Tenk deg å vinne en tur rundt månen i et romskip – en månesafari!

Faren til Katrine vinner en slik tur og den dagen han går inn i romskipet skal vise seg å bli en litt annen reise enn han tenkte seg. Romskipet havarerer og kontakten blir brutt.  Moren og Katrine får vite at det ikke er noen overlevende etter turen. De må flytte fra huset og til en liten leilighet. Men så en dag får Katrine en kryptert melding fra sin far. Han er på en romstasjon på månen og der jobber det en mann Oleg som holder på med hemmelige oppdrag for Space Tourism.

Katrine har en venn på nett som heter Julian som er super-hacker og blir Katrines viktigste hjelper. Men kan hun faktisk stole på han? Det viser seg at han er på oppdrag fra CIA og heter Joe. Han ønsker å finne ut hva Space Tourism holder på med på månebasen. Samtidig holder Katrine kontakt med faren. Oleg blir syk og faren må etterhvert finne ut hva som foregår i kraterne på månen. Noe blir fraktet ned i kraterne i store kapsler…

Space Tourism har flere kontakter som er sendt ut og som nå vet at Katrine kommuniserer med faren sin. Etterhvert blir det farlig for henne også å ferdes ute i gatene i Oslo.

Dette er en spennende bok som tar opp overvåkning og hacking.

Ønsker du å lese andre spennende bøker om måneferd og månebaser anbefaler jeg også Johan Harstad sin bok Darlah.

Lån boken her

Finnes som lydbok

Translate »