«Souads høst» av Cecilie Seim.

«Souads høst» er en vakker billedbok for voksne. Den er skrevet med et enklere språk, slik at den også passer for lesere som holder på å lære seg norsk. Tematikken i boken er spesielt aktuell for personer som er nye i Norge. I boken møter vi igjen Souad, fra «Souads vesker» (Solum, 2010). Hun har kommet til Norge med familien sin for noen år siden.Til tross for at  Souad har vært i Norge en god stund nå, føler hun fremdeles at det er så mye hun ikke får til. Hver gang hun får et brev i postkassen så gruer hun seg til å åpne det. I denne boken skal Souad begynne på norsk kurs. Kanskje snart kan hun forstå hva naboen prøver å fortelle henne. Cecilie Seims vakre billedbok er en rørende fortelling om å lære seg et nytt språk og en ny hverdag.

Boken er illustert av forfatteren selv.De vakre og detaljerte illustrasjonene skildrer følelser til hovedpersoner, noe som igjen gjør det lettere å forstå teksten.

Bestill boken her.

Her du lyst å lese den første boka om Souad så kan du bestille denne her. Denne handler om tiden rett etter Souad og familien hennes fikk oppholdstillatelse i Norge og forlot asylmotaket. Mannen til Souad dro på  jobb og barna var på skolen. Men hva fylte Souad dagene sine med?

 

 

Translate »