09.12.21 ble det innført nye nasjonale retningslinjer, med ytterligere innstramminger fom 14.12.21. Hvordan påvirker dette ditt besøk på biblioteket?

Sist oppdatert: 18.01.22

Munnbind og avstand
Når du ikke kan holde avstand til andre må du bruke munnbind.
Vi fjerner noe kapasitet på sittemøbler, grupperom og datamaskin så du trygt kan holde avstand til andre, og ber deg om å ikke flytte på møblene slik som de står.

For å sikre at alle kan holde avstand innfører vi antallsbegrensing på samtidige besøk:
Bekkestua 100
Sandvika 60
Rykkinn 30
Eiksmarka og Høvik 20
Du kan hjelpe oss overholde dette ved å gjøre ditt besøk kort.

IT-hjelp
Vi kan ikke tilby veiledning med utskrift/kopiering/skanning, da dette gjør det vanskelig å holde meteren.

Arrangementer
Hvis du deltar på et av våre arrangementer, vil vi be deg om å registrere deg med navn og telefonnummer. Vi legger til rette for at du kan holde avstand til andre i publikum under våre arrangementer.

Barn og unge
Barn og unge er unntatt mange av tiltaksreglene. Vi kommer allikevel til å kun ta i mot en barnehage eller klasse samtidig, og ber ansatte i skoler og barnehager ta kontakt med oss i forkant av besøk.

Andre tiltak
Vi kommer til å lufte lokalene våre med jevne mellomrom, og iverksetter økt rengjøring.

Hurtigtest
Vi får mange spørsmål om vi deler ut hurtigtester, men det gjør vi ikke. Asker kommune har valgt å bruke sine bibliotek for utlevering av hurtigtest til sine innbyggere i prioritert gruppe (se status i Asker her). I Bærum kommune kan man hente test på Fornebu teststasjon eller ved Eivind Lyches vei i Sandvika hvis man er i en prioritert gruppe. Det kan du lese mer om her.

Translate »