Arvingen av Anne Gunn Halvorsen

Lena, 17 år, begynner på den fasjonable Elisenberg skole på Oslos beste vestkant og kommer i klasse med de kongelige tvillingene kronprins Karl Johan (Kalle) og prinsesse Margrethe. Lena bodde tidligere i en liten by, Horten, der de fleste kjente hverandre. Hun styrte tidligere en anonym Instagram konto «Njus» der hun delte bilder av andre ungdommer i pinlige situasjoner. En dag legges det ut noe som angår venninnen hennes Liv og da tar vennskapet brått slutt. «Njus»-kontoen blir stengt ned. Samtidig oppdager Lena at hun er gravid som 15-åring. Foreldrene blir hennes støtte i denne tiden. Hele familien flytter til Oslo for å starte på nytt. I Oslo later hun som hun har en lillebror, men som egentlig er sønnen Theodor.

Hun blir godt kjent med Kalle selv om hun har bestemt seg for å holde en lav profil på skolen og ikke rote seg bort i flere problemer.

Lena forelsker seg i kronprinsen og han forelsker seg i henne.

Lena blir bedt med på hyttetur med Kalle og andre venner. Der møter de Kristian som hun var sammen med i Horten. Hun blir nervøs og drar hjem fra hytteturen. Lena arrangerer en piknik for å forklare alt til Kalle, men da dukker det opp en annen person i parken som tenker å avsløre hennes hemmelighet.

Dette er første bok i serien Halve kongeriket

Arvingen vant uprisen 2021.

Boken finnes også som ebok både lyd og tekst på Bookbites

Her finner du boken

Translate »