Kiranmala og slangens hemmelighet av Sayantani DasGupta

Kiranmala skal feire 12-årsdag, men den blir ikke som planlagt… Når hun kommer hjem er foreldrene borte og det eneste som er igjen er en mystisk lapp. Og som om ikke det var nok blir hun overfalt av en Rhakkosh (en indisk demon). Hun blir reddet av to kjekke prinser som drar henne med til en annen verden full av merkelige vesener og magi. Spenningen stiger når de drar ut på en reise for å finne igjen foreldrene hennes.

Forfatteren har beskrevet ting bra sånn at det er lett å se det for seg, men ikke så mye at det blir kjedelig. Den er spennende fordi det er mange spenningstopper og den får deg til å lure på hva som er det neste som skjer. Boka er skrevet fra Kiranmalas synspunkt noe som gjør den lett å leve seg inn i.

Jeg syns boka er bra fordi det skjer alltid noe og den er lett å leve seg inn i. Det er en fantasybok og temaet er gamle indiske eventyr. Den passer for barn fra 10 til 14 som liker fantasybøker fordi det er mange rare indiske ord der, fordi den noen ganger kan den være litt vanskelig å forstå og fordi hovedpersonene er 12 år, så da er det lettere å forstå dem.

Elev, 7. trinn fra Eiksmarka skole

Bestill boka her

Translate »