Dette er 6 bok i spenningsserien om Kepler62 og barna Marie, Ari og Joni og tar for seg maktmisbruket til en blindpassasjer. Her er det mye science fiction. Du trenger ikke å lese bøkene i rekkefølge fordi det er en ny handling i hver bok.

Boken handler om at Marie, Ari og Joni er på en planet som NASA har funnet som heter Kepler62e.  Men det de ikke vet er at det er med en blindpassasjer som har gjemt seg i kapsel 13 i Stjerneseileren. De må kjempe alt de kan for å redde seg selv og Kepler62e.

Boken er spennende fra start til slutt fordi det skjer nye utfordringer for Marie, Ari og Joni hele tiden. Det er også mye action i boken og forfatteren beskriver situasjonene slik at de føles levende. Man har vanskeligheter med å legge fra seg boken fordi man hele tiden lurer på hva som kommer til å skje. Den er skrevet på et språk som er lett forståelig for barn og som passer til handlingen . Det er tekst og bilder på annenhver side noe som gjør boken lett å lese. Bildene gjør det lett å forstå og forestille seg det som skjer.

Jeg syntes at boken passer for gutter og jenter mellom 10-12 år da denne aldergruppen fint vil forstå innholdet og dette er en alder hvor science fictionserier er spennende. Boken er både lettlest og spennende.

Jeg anbefaler denne boken og også hele serien.

Elev fra Eiksmarka skole. 7. trinn

Bestill boken fra Bærum bibliotek

Translate »