Hvis helvete var av is av Bernard Minier

Den vakre hesten Freedom blir funnet hodeløs og flådd, hengende fra stropper på en gaffeltruck på 2000 meters høyde. Kriminalførstebetjent Servaz kan først ikke forstå at han er blitt beordret ut for å løse en sak om et hestekadaver, men han skifter mening når han får se den groteske måten hesten er blitt stilt ut på. Hesten tilhører en av Frankrikes rikeste menn og var yndlingen i stallen. I nærheten av vannkraftverket der kadaveret bir oppdaget, ligger et av Europas få sikringsanstalter for farlige kriminelle, Wargnierklinikken. Fire dager senere blir det så funnet et lik, denne gangen er det en av byens lokale farmasøyter som er myrdet. Mannen ble torturert før han døde, en av fingrene hans ble klippet av mens han enda var i live. Servaz tror at morderen tok den manglende fingeren for å skjule eventuelle spor. Å løse saken viser seg å bli vanskeligere enn forutsett, da både kolleger og mistenkte har hemmeligheter.

Boken er uhyre spennende, velskrevet og undertegnede hadde store vanskeligheter med å legge den fra seg. Anbefales på det varmeste!

Anbefalt av Oddbjørg

Lån boken her: http://brmweb.barum.folkebibl.no/cgi-bin/websok?mode=vt&eccl=%26quot;hvis+helvete+var+av+is*%26quot;+eller+(hvis*+og+helvete*+og+var*+og+av+og+is*)&st=p

Translate »