Imperiets arvinger – Bortført av Oskar Källner og Karl Johnsson

Søsknene Alice og Elias lever et helt vanlig liv, i et helt vanlig hus, med mamma Tien og pappa Adam, et helt vanlig sted. Den største bekymringen er en kommende matteprøve, og at mamma og pappa har kranglet mer enn vanlig i det siste. Men det ordner seg jo alltid; begge to har et hissig temperament, men de er jo glad i hverandre. Helt til mamma ikke kommer hjem fra den siste turen ut i skogen, der hun setter opp målestasjoner. Til politiet kommer hjem til dem, stiller spørsmål og finner blod i bilen til pappa. Helt til de tar med seg pappa, arrestert og mistenkt for å ha kidnappet mamma.

Alice og Elias kjenner at alt rakner rundt dem, men en ting er sikkert for Alice: de må finne mamma! De lurer seg ut av huset og sykler til skogen, der mamma var på vei før hun forsvant. Men det som venter dem ute i skogen overgår deres villeste fantasi. Mellom trær og lyng lurer det romvesener. Og de kjenner moren til Alice og Elias under et annet navn: Parishvi. Hvem var egentlig mamma? Og hvor er hun nå?

Bortført er den første boka i serien «Imperiets arvinger» – en spennende science fiction som er vanskelig å legge fra seg.

 

 

 

 

 

Translate »