Tre dager senere var hun borte av Christian White.

Av Ida Marie Løvereide Undhjem

I boken møter vi 28 år gamle Kim Leamy som så langt har levd et helt vanlig liv i Australia med moren, stefaren og halvsøsteren. En dag blir hun oppsøkt av en fremmed mann som påstår at hun er søsteren hans, Sammy Went, som ble kidnappet fra deres hjem i en liten by i USA da hun var 2 år gammel. Kim har vanskelig for å tro på dette. Moren hennes, som døde av kreft for få år siden, virket da absolutt ikke som kidnappingstypen. Det blir derimot vanskelig å argumentere med DNA-testen broren viser henne.

Kim blir med til USA for å møte resten av familien sin, og for å prøve å finne ut hva som egentlig skjedde for nesten 30 år siden. Hun prøver også å finne ut hvem kvinnen hun alltid har trodd var moren faktisk var. Kim sliter med å skille løgn fra sannhet og å vite hvilken familie som er hennes.

Vil mysteriet rundt forsvinningen av Sammy Went få dødelig konsekvenser for Kim?

Handlingen i boken veksler mellom nåtid; hvor Kim forsøker å navigere nytt og gammelt liv, og fortid: hvor vi følger familiemedlemmene til Sammy Went og andre innbyggere i den lille byen, i tiden rundt hennes forsvinning.

Dette er en lettlest krim for de som vil ha spenning, mysterier og en god dose familiedrama. Hvor man gjennom hele boka alltid stiller spørsmålet; Hvorfor?! Hvorfor ble Sammy Went kidnappet bare for å leve et helt vanlig liv i Australia?

Kan det ha noe å gjøre med familien på den andre siden av gata fra huset til Went-familien, hvor den ene sønnen er i fengsel og den andre er hovedmistenkt i kidnappingen av Sammy. Hva med den ekstremt religiøse gruppen som håndterer giftige slanger?

Boken kan lånes både på norsk og engelsk på biblioteket, og som norsk e-bok på Bookbites.Bestill boken her.

Translate »