Heldigvis hadde jeg melka av Neil Gaiman

Det er helt tomt for melk, og frokostblanding smaker ikke særlig godt med verken appelsinjuice eller ketchup. Så pappa skal bare skynde seg til butikken på hjørnet for å kjøpe melk – det tar ikke mer enn fem minutter. Eller?

Storebror og lillesøster sitter hjemme og venter. Og venter. De leser tegneserier, øver på fiolinspilling og lurer på hva som gjør at pappa er så lenge borte. Endelig kommer han! Ikke bare har han med melk, han forteller også hvorfor det tok så lang tid.

«Jeg gikk ut av butikken og hørte noe merkelig som syntes å komme fra over hodet på meg. Det var en sånn lyd: summmsumm. Jeg så opp og fikk øye på en enorm sølvtallerken som svevde i lufta over Marshall Road. ‘Huisann,’ sa jeg til meg selv. ‘Det der er ikke noe man ser hver dag.’ Og så skjedde det noe merkelig.»

Slik starter ferden for pappa, fra flygende tallerkner til sjørøverskuter, en tidsreisende dinosaur i luftballong og skumle vampyrer. Heldigvis har han melka, og den skal vise seg å komme godt med underveis.

Dette er boka for deg som vil ha en skikkelig røverhistorie, med nye overraskelser på hver side, sammen med morsomme illustrasjoner. Her er det bare å la fantasien løpe løpsk!

 

 

Translate »