Opptaksprøven av Arne Svingen

David har nettopp flyttet til et nytt sted, og allerede første dagen ringer 3 gutter i nabolaget på døra. De vil ha han med i Pøbelgjengen, men for å bli med i den, må han gjennom en opptaksprøve. Prøven består i å ringe på døra til en dame, og så må han spørre om hvorfor hun aldri blunker.  En merkelig dame kommer til syne når døra åpnes.

En skikkelig grøsser med innslag av monstre, farlige hunder og kniver.  Kanskje det er lurt å rygge litt unna når man har ringt på dørene på halloweenkvelden….. «Opptaksprøven» er i serien «Svingens mørke verden». I denne serien er det mange mange spennende bøker av forskjellige forfattere.

BESTILL BOKEN FRA BÆRUM BIBLIOTEK

Heksenøkkelen av Michael Ford

Sofia og pappa kjøper et stort, gammelt hus med ni soverom, og planen er å drive pensjonat. I et av rommene på loftet er det en gammel kiste, som ikke lar seg åpne med de nøklene som finnes. I butikken «Skrekk og gru» kjøper de en nøkkel, som kalles skjelettnøkkel. Når de kommer hjem, klarer Sofia å åpne den mystiske kisten med den nye nøkkelen.

Spennende historie om gjenferd, skrekkdrømmer og mørke hemmeligheter fra fortiden. Vi har flere bøker i serien «Skrekk og gru».

BESTILL BOKEN FRA BÆRUM BIBLIOTEK

Translate »