Storm og Albrigt må spille fotball av Thomas Framnes

Storm og Albrigt er glad i å lage tøysete videoer av det litt rampete slaget og drømmer om å bli berømte. Men så sier Storms mamma at de må begynne på fotball, for der lærer man disiplin og lagspill. Det eneste problemet er bare at Storm og Albrigt hater fotball. Så hvordan skal dette gå?

Morsom og søt historie om fotball, vennskap og det å ta sjanser. Boken er i leseløveserien. Gøyale illustrasjoner av per Dybvig

BESTILL BOKEN FRA BÆRUM BIBLIOTEK

Zidanes dans av Arild Stavrum

Mikke, Hansa, Shearer og Kari er veldig glad i å spille fotballspill på playstation. Mens de er midt i et spill, kommer det noen rare lyder, og plutselig fyller ansiktet til selveste Zinedine Zidane TV-skjermen. Det viser seg at han er blitt kidnappet, og nå ber han om hjelp. Som fotballikon og trener for selveste Real Madrid, må han være tilbake til den viktige kampen i morgen.

Kan disse fire tolvåringene redde denne fotballegenden?

Spennende historie om både fotballspill og ekte fotball. Boken lærer oss dessuten litt om sentrale begivenheter i verdenshistorien. Forfatteren har skrevet flere bøker om fotball tidligere og er selv norsk fotballtrener og tidligere spiller.

BESTILL BOKEN I BÆRUM BIBLIOTEK

Translate »