Fake dates and mooncakes av Sher Lee

Dylan Tang sjonglerer skolearbeid, jobb på familiens take away Wok Warriors og forberedelser til årets månekakekonkurranse for unge kokker. Det er IKKE plass til noen distraksjoner. Og Theo Somers, kjekk, sjarmerende og fra en av New Yorks rikeste familier, er definitivt en distraksjon.

Theo ber Dylan være «daten» hans i et overdådig familiebryllup, for å unnslippe familiens stadige forsøk på matchmaking. Dylan sier nølende ja, men det blir snart tydelig at følelsene han har for Theo er alt annet enn fake. Men hvordan kan de overhode bli et par, når de praktisk talt lever i ulike virkeligheter? Theo beveger seg i en verden av jetsett-liv, paparazzier og luksus. Dylan går med en konstant bekymring for at familien skal miste restauranten – og hjemmet sitt. Å vinne månekakekonkurransen kan være redningen – men kommer den tidsnok?

Dette er en sjarmbombe av en bok, med varme, humor og hjerteskjærende sårhet. Jeg sitter også igjen med en veldig lyst til å smake månekaker.

Flere bøker om fake dating: Date me, Bryson Keller, Red, white and royal blue, Hani and Ishu’s guide to fake dating, The upside of falling.

Translate »