Bare tiden vil vise av Jeffrey Archer

Bare tiden vil vise er en historisk roman som kom på norsk i 2014, og er første bok i serien Clifton-krøniken. Denne serien handler om Harry Clifton som er født og oppvokst i Bristol i England. Boken har flere synsvinkler og vi blir på denne måten godt kjent med flere viktige karakterer som påvirker Harrys liv. Første bok hopper litt frem og tilbake i tid ved skiftende synsvinkel, men handlingen starter i 1920 og slutter rett etter at England har erklært krig mot Tyskland i 1939.

Harry er sønn av en bryggearbeider og en servitrise, men han rakk aldri å bli kjent med faren sin, som døde da han var liten. Det har vært lite snakk om faren hans mens Harry vokste opp, det eneste han har blitt fortalt er at faren døde i krigen. Men dette skjønner Harry fort at ikke kan stemme ettersom han selv er født i 1920.

Gjennom hele oppveksten er det mysteriet rundt farens død som henger over Harry. Men når det blir spørsmål rundt om mannen han deler etternavn med faktisk er faren hans, begynner livet til Harry virkelig å bli komplisert. I tillegg til alt dette må han også bestemme seg for om han skal begynne å studere ved universitetet i Oxford, eller verve seg og bli med i kampen mot Tyskland.

Dette er en bok om kjærlighet, vennskap, hemmeligheter og krig. En spennende og fin bok med masse familiedrama, en ordentlig pageturner! Boken slutter med en cliffhanger, og man sitter fortsatt igjen med noen få ubesvarte spørsmål. Det blir altså veldig vanskelig å ikke lese videre. Heldigvis er dette en fullført serie på hele 7 bøker!

Er Bare tiden vil vise inne på biblioteket?

Bekkestua. Voksenavd.

  • Eks. 1: På hylla, plassering MAGASIN
  • Eks. 2: På hylla

Sandvika. Voksenavd.

  • Eks. 3: På hylla

Rykkinn. Voksenavd.

  • Eks. 6: På hylla

Eiksmarka. Voksenavd.

  • Eks. 4: På hylla

Høvik. Voksenavd.

  • Eks. 5: Utlånt, forfallsdato 22/07/2024

Bestill tittelen i Bibliofil

Translate »