Vi har spurt en rekke mer eller mindre kjente bæringer om de vil gi oss et boktips. Boktipsene legges ut på vår Facebookside og her på nettsiden. Først ut i rekken er ordfører Lisbeth Hammer Krog.

Et lite liv av Hanya Yanagihara
Feriene er den store boktiden for meg. Da får jeg tatt igjen alt det jeg drømmer om å lese i hverdagen. En god venninne anbefalte meg boken «Et lite liv» av Hanya Yanagihara, og det er jeg henne evig takknemlig for. De nesten 800 sidene får deg til å glemme tid og sted. Det er både en vakker og smertefull historie hvor vi følger fire veldig ulike kamerater gjennom hele 30 år i New York. Du blir tatt med på en reise i menneskesinnets ytterpunkter – på godt og vondt. Dette er en av de sterkeste bøkene jeg har lest – hele følelsesspekteret settes i sving. Boken er vanskelig å legge fra seg og anbefales på det sterkeste.

Anbefalt av ordfører Lisbeth Hammer Krog.

Bestill boken her 
Vi har også den engelsk utgaven, bestill her 

 

 

Translate »