Boken handler om Ellinor og hennes liv. Hun elsker å klatre med bestevennen Leo, men på 13 årsdagen hennes begynner det en ny gutt i klassen, det er egentlig veldig bra. For Ellinor har litt følelser for han, men det har også bestevennen Meja, vil det ødelegge for vennskapene mellom hun, Leo og Meja?

I denne drama boken møter vi Ellinor, Viktor, Leo og Meja.

Der blir vi dratt gjennom Ellinor sitt liv og hvordan det er å være tenåring og spesielt når man er forelska.

Jeg synes boken er veldig bra fordi jeg synes Katarina von Bredow er flink til å beskrive hva som skjer og følelsene til Ellinor på en måte som gjør at jeg kan forstå bedre hva som foregår. Hun beskriver også veldig sakte, slik at man får skikkelig innlevelse i boken. Jeg synes boken passer for barn fra 6-7klassinger samt 8 klasse fordi, de bruker litt mere banneord og snakker noen ganger litt mere seksuelt.

I denne boken ser man ting fra Ellinor sin synsvinkel, noe jeg synes er bra, fordi da får jeg hør mere hva hun tenker og føler. Jeg synes det også er litt lettere å følge med i boken når det er kun en person man følger hele tiden. Spenningskurven går litt opp og ned men bygger seg mest opp på midten. Jeg synes det fordi det er veldig mye drama der og fordi det er også der det meste av sjalusien kommer inn.

Elev fra Eiksmarka skole

Bestill boka her

Translate »