Norra Latin drømmenes skole av Sara Bergmark Elfgren.
15 år gamle Clea og Tamar går begge på teaterlinja ved Norra Latin. Stockholms beste skole for kunstfag, og den desidert vanskeligste å komme inn på. Clea er vokst opp i en kunstnerfamilie og  har gått rundt i gangene i Stockholms teatre fra hun var liten.
Tamar har alltid hatt en drøm om å bli skuespiller, og flytter fra bygda inn til Stockholm. Hun er ukjent for alle, men ”alle” kjenner Clea.
Det sitter noe i veggene på den gamle ærverdige skolen Norra Latin i Stockholm. Hva eller hvem gjorde at Tamar kom inn på denne linjen? Hvorfor gjorde hun det så fantastisk bra på opptaksprøven, og hvorfor klarer hun ikke å gjenskape det øyeblikket når hun er sammen med klassen sin?

Som et bakteppe ligger vandrehistorien om læreren som på dramatisk vis faller død om i salen på sommeravslutningenfor for alle de årene siden. Den samme kvelden Erling Jensen forsvant og aldri ble sett igjen. Han spilte Puck i En midtsommernatts drøm.  Erling Jensen viser seg for Tamar.  Hun er den eneste som se han. Eller er hun det?

Og hva er det med Tim? Sønnen til Sveriges største skuespillernavn. Har han noe med dette å gjøre også?

Og du: Det er kjærlighet her også, selvfølgelig er det det. Både den gode og den vonde!

 

Finnes hos Bærum bibliotek og i Bookbites

 

Translate »