Digitalt arrangement:

Kommende digitale arrangementer

mar
2
tir
NB AVLYST!! Foredraget blir strømmet. Mer info kommer. Foredrag: Hva kan du gjøre for klimaet? @ Bærum bibliotek Rykkinn
mar 2@18:00-19:00

Den store klimaguidenOBS. Arrangementet er dessverre avlyst. Det skal strømmes, men tidspunktet er ikke satt ennå. Mer info kommer.

Brageprsivinneren Thomas Horne har skrevet boken «Den store klimaguiden» der han gir viktig informasjon og massevis av klimasmarte tips til en mer klimavennlig hverdag. Under foredraget får du svar på spørsmål som:  Hva er klimaeffekten av å vente et år med å kjøpe ny mobil og er det egentlig klimavennlig med elbil? Thomas Horne hjelper deg også å regne ut klimaavtrykket av hverdagen din og viser deg hvilke valg som virkelig nytter.  Billetter kan hentes i biblioteket fra 17. februar.

Det er påmelding grunnet smittevern og begrenset antall plasser. Alle deltakere på våre arrangementer må oppgi kontaktinformasjon ved ankomst. Dette er for å forenkle eventuell smittesporing senere. Opplysningene makuleres etter 14 dager.

 

mar
5
fre
NB! Digitalt arrangement!! Fredagsforedrag: Hilde Østby om kreativitet @ Bærum bibliotek Sandvika
mar 5@12:00-13:00

Høsten 2016 sykler Hilde Østby med hodet først inn i en steinbro. Ulykken setter i gang en nysgjerrighet på hva det er som utløser kreativitet. Det blir et kaninhull som forfatteren følger inn i hjerneforskningen og kulturhistorien. Billetter kan hentes i biblioteket fra 19.februar.

OBS. Foredraget er avlyst, men vil bli strømmet. Lenke legges ut på vår hjemmeside og på facebook.

mar
6
lør
DIGITALT FOREDRAG: Norsk kvinnehistorie med Hege Duckert @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 6@13:00

Kvinners liv har endret seg i en revolusjonerende fart de siste 150 årene. Likevel er det menn som dominerer historiebøkene og får sine statuer. Journalist og forfatter Hege Duckert setter kvinnene i sentrum og beskriver norsk kvinnehistorie slik den aldri har vært fortalt før.

NB: Arrangementet er digitalt, og strømmes på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/barumbibliotek
Opptaket er tilgjengelig på vår hjemmeside/Facebook-side i en begrenset periode.

 

Tidligere arrangementer

DIGITAL LITTERÆR SAMTALE om Sigrid Undset

LITTERÆR SAMTALE om Sigrid Undset

Sigrid Undset visste tidlig at det var forfatter hun ville bli. Hun valgte de største, tyngste og vakreste temaene og tok i bruk alle de store ordene. I denne samtalen snakker Undset-kjennerne Tordis Ørjasæter og Kristin Brandtsegg Johansen om en av våre største forfattere. Ørjasæter og Brandtsegg Johansen har sammen gitt ut flere bøker om Undset. I deres siste bok "De blanke ordene" ønsker de å vise bredden i hennes klokskap og med hvilken kraft og treffsikkerhet hun formulerte sine innsikter.

Publisert av Bærum bibliotek Fredag 12. februar 2021

Vårprogrammet

Hva skjer på Bærum bibliotek våren 2021? Her finner du hele vårprogrammet!

Bla i halvårsprogrammet

Nyhetsbrev

Melder du deg på nyhetsbrevet vårt, får du jevnlig oppdateringer om hva som skjer på biblioteket!

Abonner nå!

Podcast

Her finner du vår podkast, Studio 44!

Studio 44 på Soundcloud

Translate »