Demonbyen – Edward Rubikons mysterier av Alexander Kirkwood Brown og Andreas Iversen

Boka handler om Edward og vennene hans som slåss mot ånder og onde beist. En dag bestemmer Edward seg for å bli ny og slutte med etterforskingen, men vennene Nadira og Kasper vil fortsette med etterforskingen. På skolen møtte de noen rare personer og til slutt finner de ut at de er demoner. Nadira og Kasper følger etter demonene til en forlatt gruve. Det de fant ut der ville de aldri ha forestilt seg.

Demonbyen er en bok som er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown og Andreas Iversen. Boken er fra 2020 og er den nyeste «Edward Rubikons mysterier»-boka. Boken er en blanding av tegneserie og tekstbok. Boken er en spenning/fantasy-sjanger med mye innhold.

Jeg syns boka var bra fordi at det skjedde overraskende ting veldig ofte og det skjedde alltid noe spennende i slutten av hvert kapittel, men det var veldig lett å følge med på hva som skjedde i den. I tillegg var boka lett å lese med mye bilder. Innholdet i boka er noe som jeg elsket, fordi de overraskende tingene ville jeg aldri ha tenkt meg. Forfatterne hadde beskrevet personene og stedene bra med både bilder og tekst. Bildene er bra tegnet med farger og fine steder som passer til teksten. Forfatterne prøver å fortelle at det gode vinner mot det onde. Det varierer med hvem sin synsvinkel som historien blir fortalt gjennom. Jeg anbefaler denne boka til gutter og jenter fra alder 8-12 fordi det skjer noe i boka som jeg tror alle liker.

Skrevet av en elev på 7. trinn ved Eiksmarka skole

Translate »