De udødBokens forsideelige av Gareth P. Jones

Skeptikeren Lord Ringmore har reist rundt overalt for å lete etter ekte magi. Men hva skjer når han får en magisk bok? Han samler fire personer til å hjelpe han å tyde det som står i boka. Hva skjer når boka havner i feil hender? Og hva skjer når de to gatebarna får tak i boka? De finner snart ut at de kan få en veldig spennende mørk kraft.

I denne fantasy-/spenningsboka er vi i London i 1891. Vi ser nesten alt fra fortellerens synspunkt, det er veldig mye lettere å forstå boka når vi ser fra den vinkelen. Boken er ekstremt bra skrevet med tanke på overraskelser og uventede ting. Boka har masse dialog. Den er veldig spennende fordi vi vet aldri hva som skal skje eller hvem som står bak hendelsene. Det er en mystisk og fantasifull bok som antageligvis går under sjangeren fantasy.

Boken er perfekt for en som liker fantasy. Den er stappfull med magi og magiske triks. Jeg anbefaler boka for en som liker fantasy mellom alderen 10-15 år, den passer for denne alderen blant annet fordi personene i boka er rundt denne alderen.

Skrevet av en elev på 7. trinn ved Eiksmarka skole

Translate »