De gamles krig av John Scalzi

På sin 75-årsdag vervet John Perry seg tll de Koloniale Forsvarsstyrkene, en intergalaktisk militærorganisasjon. Hans kone har vært død i flere år og han føler at det ikke er noe som binder ham til jorden lenger.
Menneskeheten har endelig kommet seg ut i verdensrommet og bebodd fremmede planeter. Problemet er at det det fins utenomjordiske vesener som menneskeheten ligger i krig med. Mennesker som melder seg inn i de Koloniale forsvarsstyrkene kan dessverre aldri vende tilbake til jorda igjen, som er en av betingelsene for å verve seg. De Koloniale forsvarsstyrkene vil også bare ha pensjonerte mennesker, da disse har mer erfaring og visdom, og har ingen ting å tape. Soldatene får behandling som forynger og fornyer kroppen, noe som gjør dem i stand til å kjempe med større kraft. John begynner nå sitt nye liv i kamp mot fremmede vesener og for å sikre menneskehetens overlevelse.

Dette er en underholdende militær space opera, lettlest, humoristisk og med sympatiske karakterer som gjør det til en fornøyelse å lese denne boka.

Lån boken her: http://brmweb.barum.folkebibl.no/cgi-bin/websok?mode=vt&eccl=%26quot;de+gamles+krig*%26quot;+eller+(de+og+gamles*+og+krig*)&st=p

Anbefalt av Oddbjørg

 

Translate »