Sveiseblink av Helene Guåker

Kristoffer har opplevd uhell hvert fjerde år. Han mistet moren sin når han var fire år, farmoren ble syk når han fylte åtte år, hun døde når han var tolv år og farfaren kom på sykehjem når han ble 16 år. Hva skjer om fire år?

Handlingen er lagt til det barske rånermiljøet på Toten. De fire guttene Kristoffer, Odda, Lars og Torpedo har kjent hverandre siden barndommen. Kristoffer går på videregående og synes livet kan være vanskelig både i forhold til vennegjengen og da han forelsker seg i en nyinnflyttet jente. Jenny viser seg å være veldig annerledes, hun er en lesehest og har sterke meninger. Kristoffer er i en brytningsfase over til voksenlivet og ønsker å snakke med noen om de større og dypere tingene i livet. Dette opplever han som vanskelig både blant vennene og faren.

En volvo 850 pryder bokomslaget, og bil, mekking og kameratskap er generelt en viktig del av boka. Uten at dette er kjedelig for lesere uten bilkunnskaper. Kjærligheten til Jenny med håret er en rød tråd gjennom hele boka.

Boka er lettlest og drivende.

Bestill boka her

Finnes som e-bok

 

Translate »