Den siste uken har mye blitt snudd på hodet i det norske samfunnet. For bibliotekets musikkavdeling medfører dette et økt fokus på digital formidling, og nå anser vi det som særdeles viktig å fronte norsk musikk, da mange i musikkbransjen blir særlig hardt rammet av koronaviruset. Mange av aktørene her er avhengige av inntektene fra konserter, og nå må de avlyse det meste av sitt planlagte program i en uoversiktlig fremtid.

Da er det godt at musikk-Norge også er fullt av kreative sjeler. Et eksempel på dette er Brakkesyke 2020, en facebook-side som noen få ildsjeler trommet raskt sammen før helgen. Her kan du se konserter, direkte fra artistenes studio eller stuer, eller en isolert scene, og få musikken rett inn i din egen stue, eller hvor enn du måtte befinne deg.

Vi har laget en spilleliste basert på arrangementene som foreløpig er annonsert, og vi skal gjøre vårt beste for å oppdatere den jevnlig. Så len deg tilbake i godstolen og nyt livemusikken som strømmer ut fra dine egne høyttalere eller hodetelefoner. Hvem vet, kanskje karantenekonsert blir årets nyord?

 

Translate »